ASISTIVNA TEHNOLOGIJA

Tobii Dynavox PCEye Mini


Tobii Dynavox PCEye Mini je najmanji i najsnažniji uređaj za praćenje oka za vrijeme rada na računaru. PCEye Mini služi kao zamjena za standardnu tastaturu i miš, omogućujući vam da upravljate vašim računarom, laptopom ili tabletom isključivo pokretima vaših očiju.

PCEye Mini vam omogućuje da pretražujete Internet, povežete se s prijateljima online, igrate igrice, povezujete se putem Skype-a i upravljate rasvjetom u svom domu.

S PCEye Mini uređajem ćete dobiti:

Ergonomski pristup računaru - s PCEye Mini uređajem vaši klikovi i navigacija računarom postaju intuitivni, stvarajući opuštenu i prirodnu računarsku okolinu.

Neovisan rad uređaja - uređaj za praćenje očiju je u radu potpuno neovisan od vašeg računara, što znači da korištenje istog neće usporiti vaš rad na računaru. To znači da ne trebate kupovati skupocijeni računar kako biste mogli koristiti PCEye Mini.

Prednost Tobiija - s više od 14 godina istraživanja, razvoja i iskustva, Tobii je globalni pionir komercijalne tehnologije za praćenje očiju. PCEye Mini je baziran na IS4 - najnovijoj platformi za praćenje očiju.


Specifikacije

Tobii PCEye Mini

Preporučena veličina ekrana (kod udaljenosti korisnika od 55 cm)

do 19'' (do 48,2 cm)

Masa

59 g

Procesor

Tobii EyeChip™

Dimenzije

170 × 18 × 13 mm

Operacijski sustav

Windows 7, Windows 8.1, Windows 10

Sistemski zahtjevi

USB 2.0 ili viši

CPU (procesor): 1 GHz, Dual-Core (preporučeni minimum)

RAM: 2 GB (preporučeni minimum)

Minimalno 450 MB slobodnog prostora na Hard Disku

Instaliran program Pixel Shader (verzija 2.0. ili viša)

Instaliran .NET 4.5

Udaljenost korisnika od uređaja

45 - 80 cm

Napajanje

Preko USB priključka (1,5 W)